Teamleider logistiek m/v in Eersel

GPS Pakketdienst zoekt in Eersel een teamleider m/v met oog voor logistieke processen. Ben jij dé teamleider waar onze bezorgers op kunnen bouwen? Zit de aanpakkersmentaliteit in je bloed en wil je graag dat alles op rolletjes loopt? Ben je flexibel, sociaal sterk en leergierig? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen 
Als teamleider bij GPS Pakketdienst in Eersel geef je dagelijks operationeel leiding aan bezorgers en aan pakketsorteerders.  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het transport en de afronding van het logistieke proces door een goede afstemming en samenwerking. Zo zorg je ervoor dat de pakketten en pallets soepel door het proces lopen en volgens de normen bij de klanten worden afgeleverd. Je overlegt met de bezorgers, pakketsorteerders en klanten om vertragingen in het proces te voorkomen en je werkt nauw samen met de andere leidinggevende in verschillende diensten. Verder organiseer en plan je de werkzaamheden optimaal zodat de ritten zo goed mogelijk verlopen. Hierbij werk je in een vastgesteld rooster met dag- en avonddiensten, waarbij je ongeveer eens in de twee weken een weekenddienst zal draaien. Je focus ligt op het plannen en aansturen van onze bezorgers. 

Dit ben jij 
Een geboren leider met feeling voor het organiseren die zich graag in ons logistieke proces verdiept. Een wijziging in de planning, een extra rit of andere uitdaging; jij zorgt dat het geregeld wordt. Je bent een teamplayer, maar staat ook stevig in je schoenen. Je houdt je hoofd koel wanneer je een medewerker of je team aan moet spreken. Dankzij jouw hands-on mentaliteit krijg jij zaken gedaan én houd je het overzicht over de planning en het proces. Je past je flexibel aan, aan de dynamiek van de logistieke wereld.

Daarnaast heb jij:
•          De onvoorwaardelijke bereidheid in onregelmatige diensten te werken; 
•          MBO+ werk- en denkniveau
•          Analytisch vermogen (je maakt de vertaalslag van data naar acties); 
•          Goede communicatieve en sociale vaardigheden; 
•          Leidinggevende ervaring binnen de logistiek is een pré.
•          In het bezit van een B rijbewijs

Dit bieden wij 
Je komt te werken in een gezellig en hardwerkend team.

Daarnaast ontvang je:
•          Een goed salaris, tussen €2.112.00 en €2.854.20 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en het aantal uren
•          CAO :  Beroepsgoederenvervoer
•          Een pensioenregeling;
•          Ontwikkelingsmogelijkheden; het volgen van een cursus of het eventueel behalen van een groot rijbewijs;
•          Diverse doorgroeimogelijkheden, zo zou je uiteindelijk bijvoorbeeld supervisor kunnen worden


Soort dienstverband :
* Fulltime of parttime in overleg


Solliciteren en contact 
Interesse in deze vacature? Reageer snel met jouw cv én begeleidende brief. Voor vragen over het werving- en selectieproces mag je contact opnemen met Elma Verstappen,
Tel 06 29561056 of via info@gpspakketdienst.nl 

 

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Share our website